TIZENÖT MONDAT

Alapelvek a helyes lókiképzéshez

Az Egyensúly, elengedettség, egyenesség című első kötet folytatása

Az ország egyik elismert lókiképzője, dr. Gőblyös István, második könyvében, könnyen megérthető formában foglalja össze a lókiképzés legfontosabb alapelveit.

A Tizenöt mondat az Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség című könyv folytatása. Míg az első könyv a lókiképzés alapfogalmait foglalja össze, hogy az olvasóknak helyes elképzelésük alakuljon ki a lóval való foglalkozás egyes kérdéseiről, addig jelen második kötet azt az alapállást, azt az alapszemléletet segíti kifejleszteni, ami a helyes lókiképzés során elengedhetetlen.

A lókiképzés alapelveinek ismerete a ló képzettségének minősítéséhez, elfogultságtól mentes értékeléséhez adnak támpontokat, fogódzkodót. Segítséget ad a kiképzés egyes lépéseinek megtervezésére, megvalósítására, a kiképzés során adódó problémák azonosítására, kijavításukra, akár a lovas számára ismeretlen, még meg nem tapasztalt helyzetekben is. Az alapelvek ismerete nélkül lehetetlen a lókiképzés, azok ismeretével viszont a csúcsokig el lehet jutni.

A könyv a lókiképzés alapelveinek ismereteibe könnyen követhető módon, látványos képekkel vezeti be az olvasót, forgatása – az első kötethez hasonlóan – nem csak a lovasoknak, hanem szüleiknek, barátaiknak, családtagjaiknak is ajánlott, hogy jobban megértsék barátaik, családtagjaik szenvedélyét, vagy csupán gyönyörködjenek a kiadvány páratlan lovas fotóiban.

120 oldal és 15 fejezet

Kattintson az alábbi képekre, hogy bepillantást nyerjen a könyvbe!

A szerzőről

Dr. Gőblyös István - lovasedző, lókiképző, lovarda tulajdonos

Dr. Gőblyös István negyven éve foglalkozik lovakkal, tizenöt éve a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovarda tulajdonosa, lovasedző, lókiképző. Dallos Gyula legidősebb tanítványa, díjlovaglásban, militaryban és díjugratásban versenyzett. 2014 óta az Academic Art of Riding tagja, 2013-tól vezeti saját iskoláját.

Évek óta azon fáradozik, hogy újjáélessze a magyar lókiképzés akadémista stílusát. Elkötelezett abban, hogy nemzeti hagyományainkat a XXI. századi lókiképzés részévé tegye, klasszikus lovas kultúránkat feltámassza.

Rendszeresen publikál szaklapokban, saját blogján lévő cikkeit 2010 óta több, mint egymillió alkalommal olvasták.

Második könyve, a Tizenöt mondat, a lovaglás, a lókiképzés alapelveit foglalja össze. Azoknak az igényes lovasoknak íródott, akik a klasszikus megközelítésnek megfelelően, elvszerűen szeretnék képezni lovaikat: kezdők, haladók és versenyzők számára, mindenkinek, aki szeretne lovával egyről kettőre jutni.

Rendelje meg a könyvet most!

""
1
Név
Telefonszám

Ezúton rendelem meg 1 példányban, bruttó 9.950- forintos* áron Dr. Gőblyös István TIZENÖT MONDAT - ALAPELVEK A HELYES LÓKIKÉPZÉSHEZ című könyvét.


Tájékoztatjuk, hogy a fizetés előre történik, banki átutalással. A könyvet azután postázzuk ha beérkezett a számlánkra a teljes összeg (könyv ára + szállítási díj), amelynek részleteiről az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhat.

Irányítószám
Város
Utca, házszám
Emelet, ajtó
Hol hallott a könyvről?
Megjegyzés
0 /

A megrendelés előtt kérjük, kattintson ide, és olvassa el a fizetéssel és kiszállítással kapcsolatos tájékoztatót tartalmazó Általános Szerződési Feltételeket!

* A feltüntetett ár nem tartalmazza a szállítási költséget, amelyről az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhat.

Previous
Next