EGYENSÚLY, ELENGEDETTSÉG, EGYENESSÉG

Alapfogalmak és technikák a helyes lókiképzéshez

Az ország egyik elismert lókiképzője, Dr. Gőblyös István könnyen megérthető formában foglalja össze a lókiképzés legfontosabb elméleti és gyakorlati alapfogalmait.

A szerző első könyvében az elveszett magyar lovaskultúra nyomába ered és az akadémista stílusú lókiképzés elfeledett hagyományait eleveníti fel, melyet a boldogság kultúrájának neve. Vallja, hogy ennek felfedezésével bármely lovas megélheti a boldogságot, lova és önmaga kiteljesedését.

A látványos képekkel illusztrált fejezetek segítséget nyújtanak az olvasónak, hogy az egyes kérdéskörökről helyes elképzelése alakuljon ki, és önmagát fejlesztve eljusson azokhoz az érzésekhez, amelyek a lókiképzéshez elengedhetetlenek. A könyv kezdő és haladó lovasok számára is hasznos segédlet a mindennapi lókiképzéshez: bárhol is ütik fel, biztosan találnak olyan gondolatot és tanácsot, amely segíti őket a fejlődésben.

A szerző szerint a „lovasérzés” ugyanis tanulható, amit bárki átélhet a ló figyelmes tanulmányozásával, gondolkodással, kitartással és azzal az elméleti és gyakorlati tudással, amelyet most ez a könyv ad közzé.

Ugyanakkor a könyv forgatása nemcsak lovasoknak, hanem szüleiknek, barátaiknak, családtagjaiknak is ajánlott , hogy jobban megértsék lovas barátaik, családtagjaik szenvedélyét, vagy csupán gyönyörködjenek a kiadvány páratlan lovas fotóiban.

Több mint 150 oldal és 30 fejezet!

Kattintson az alábbi képekre, hogy bepillantást nyerjen a könyvbe!

A szerzőről

Dr. Gőblyös István - lovasedző, lókiképző, lovarda tulajdonos

Dr. Gőblyös István az Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség könyv szerzője negyven éve foglalkozik lovakkal, tizenöt éve a Kajászó-Szentpéterpuszta Lovarda tulajdonosa, lovasedző, lókiképző. Dallos Gyula legidősebb tanítványa, díjlovaglásban, militaryban és díjugratásban versenyzett. 2014 óta az Academic Art of Ridingnak a tagja, 2013-tól vezeti saját iskoláját. 20 éve foglalkozik a lókiképzés elméletével, kutatja az elmúlt századok mestereinek lovaglási technikáját.

Évek óta azon fáradozik, hogy újraélessze a magyar lókiképzés akadémista stílusát. Elkötelezett abban, hogy nemzeti hagyományainkat a XXI. századi lókiképzés részévé tegye, klasszikus lovas kultúránkat feltámassza.

Rendszeresen publikál lovas szaklapokban, “Zabla és Kengyel” nevű blogján lévő cikkeit pedig 2010 óta több százezer alkalommal olvasták.

Első könyve az Egyensúly, Elengedettség, Egyenesség nem pusztán az egyes fogalmak magyarázatát, hanem a magyar lovas szakszöveg magas szintű művelését, terjesztését, annak részbeni megújítását szolgálja. Azoknak az igényes lovasoknak íródott, akik klasszikus elvekre szeretnék alapozni tudásukat, akik helyes lovasérzéssel szeretnének lovagolni: kezdők és haladók számára, mindenkinek, aki szeretne lovával egyről-kettőre jutni.

Rendelje meg a könyvet most!

""
1
Név
Telefonszám

Ezúton rendelem meg 1 példányban, bruttó 9.950- forintos* áron Dr. Gőblyös István EGYENSÚLY, ELENGEDETTSÉG, EGYENESSÉG - ALAPFOGALMAK ÉS TECHNIKÁK A HELYES LÓKIKÉPZÉSHEZ című könyvét, amely a sorozat első kötete.


Tájékoztatjuk, hogy a fizetés előre történik, banki átutalással. A könyvet azután postázzuk ha beérkezett a számlánkra a teljes összeg (könyv ára + szállítási díj), amelynek részleteiről az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhat.

Irányítószám
Város
Utca, házszám
Emelet, ajtó
Hol hallott a könyvről?
Megjegyzés
0 /

A megrendelés előtt kérjük, kattintson ide, és olvassa el a fizetéssel és kiszállítással kapcsolatos tájékoztatót tartalmazó Általános Szerződési Feltételeket!

* A feltüntetett ár nem tartalmazza a szállítási költséget, amelyről az Általános Szerződési Feltételekben tájékozódhat.

Previous
Next